çanta


Results for "çanta"

Dream Dictionary of Phrase

ÇANTA

(Dream Dictionary of Phrase) :
Para çantası geçim ve dirliğe, Boş para çantası üzüntüden kurtulmaya, Valiz türü çanta yolculuğa, bir yere gönderilecek elçiye ve rızka delalet eder.
Dream Dictionary of Phrase

ÇANTACI

(Dream Dictionary of Phrase) :
Valiz, çanta. bavul vs. yapan kimseyi görmek dokumacıya, terziye, inşaat ustasına, mühendise yahut defin işleriyle uğraşan kimseye delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Çanta.)
Plants Glossary

Çobançantası

(Plants Glossary) :
(Çobankesesi / Çobantorbasi / Capsella bursa pastoris) Turpgillerden bir çesit yaban bitkisidir. Meyveleri torbaya benzer. Yapraklari rozet seklinde olup, demet görünümündedir.Çiçekleri beyazdir. Yaz aylarinda toplanip kurutulur. Kullanildigi yerler: Böbrek ve kum taslarinin düsürülmesine yardimci olur. Agrilari giderip, vücuda rahatlik verir. Burun kanamalarini durdurur.Ayryntyly bilgi için TIKLAYINIZ
Plants Glossary

çobançantası (çobankesesi)

(Plants Glossary) :
Turpgillerden, bir çeşit yaban bitkisidir. Meyveleri, torbaya benzer. Yaprakları rozet şeklinde olup, demet görünümündedir. Çiçekleri beyazdır. Yaz aylarında toplanıp, kurutulur.Faydası : Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur. Ağrıları giderip, vücuda rahatlık verir. Burun kanamalarını durdurur.
English - Turkish Dictionary

cantankerous

(English - Turkish Dictionary) :
s. aksi, geçimsiz, huysuz.